SELFIE RING LED СВЕТИЛКА

399 ден
бесплатна достава

  • Светло за предната камера на паметните телефони во облик на круг, кое многу лесно може да се стави на телефонот
  • Компатибилен со сите паметни телефони, дури и лаптоп или таблет
  • Преносна Selfie Ring Light светилка за секоја пригода, за ентузијасти за фотографирање и YouTube-ери
  • Селфи прстен со 3 нивоа на осветлување
  • Современ и ергономичен дизајн кој овозможува еднообразно осветлување без сенки и нијанси, со цел да се потенцира естетскиот ефект
  • Направи совршена фотографија без одблесок, замаглување и црвени очи
  • USB кабел за полнење

Секој љубител на „селфи“ знае дека доброто осветлување е важно исто колку и фотографирањето од прав агол затоа ние ви нудиме одлично решение со овој Selfie Ring LED светло за твојот телефон.

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping