SCRATCH MOP ЏОГЕР СО КОФА

899 ден
бесплатна достава

Најлесно чистење досега

Предности при користење на овој производ

Микрофибер крпа – Oвозможува максимално отстранување на маснотиите и нечистотијата. Се пере во машина за перење за да не мора повторно да купуваш нова крпа.

Ротација од 360 степени – Благодарение на ротирачката глава, навалувањето на џогерот е прилагодливо и се ротира за 360 степени. За само неколку моменти стигнува до секој агол и подот темелно се чисти.

Безконтактно чистење – Благодарение на корпата со системот за стискање, рацете остануваат чисти и не доаѓаат во контакт со нечистотија и хемикалии.

Повеќенаменски – Со помош на Scratch mop сетот можеш да ги избришеш сите видови подови – паркет, платформи, ламинат, мермерни подови, плочки, но и излози и други стаклени и дрвени површини.

Дали ти се чини дека чистењето на подот никогаш не завршува? Покрај секојдневното чистење, редовното одржување на подот е голема и напорна работа. Сепак, тоа е клучно за одржување на хигиената во домот. Доколку не се чисти, целата нечистотија лесно се распрснува.

Запознај го исклучително практичниот џогер што ќе ги чисти и дезинфицира површините многу побрзо, без виткање и триење и ќе заштеди време и пари.

Дали си уморен од чекање подот да се исуши? Благодарение на супер-апсорбирачките влакна кои можат да апсорбираат 7 пати повеќе вода, подот ќе се исуши многу брзо, без никакви траги. Исто така, ќе се спречи кревање и оштетување на подовите.

Овој практичен сет за чистење е составен од џогер со крпа од микрофибер и уникатна кофа со дел за перење и дел за одводнување и сушење.

Oвозможува максимално отстранување на маснотиите и нечистотијата. Се пере во машина за перење за да не мора повторно да купуваш нова крпа.

Благодарение на ротирачката глава, навалувањето на џогерот е прилагодливо и се ротира за 360 степени. За само неколку моменти стигнува до секој агол и подот темелно се чисти.

Благодарение на корпата со системот за стискање, рацете остануваат чисти и не доаѓаат во контакт со нечистотија и хемикалии.

Со помош на Scratch mop сетот можеш да ги избришеш сите видови подови – паркет, платформи, ламинат, мермерни подови, плочки, но и излози и други стаклени и дрвени површини.

 

Технички карактеристики:

  • Kомпактни димензии и не зафаќа простор
  • Ротација 360 степени
  • 2 x Микрофибер крпа која се пере во машина

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 59% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping