СЕТ ЗА ИЗВЛЕКУВАЊЕ ВДЛАБНАТИНИ НА АВТОМОБИЛОТ

699 ден
бесплатна достава

Со овој сет секоја вдлабнатина на твојот автомобил ќе стане минато!

Предности при користење на овој производ

Пиштол за лепило – Професионален пиштол за лепак се користи за прицврстување на извлекувачот на каросеријата. Заедно со пиштолот добиваш и патрон од пиштол. Овој сет можеш да го користиш и самостојно – одличен е за лепење било што!

Извлекувачи и завртка – Извлекувачите се со различни големини за да одговараат на различни типови на вдлабнатини. Тие се ставаат во средината на завртката, по што е потребно да се чека 2-3 минути.

CarFix механизам – Со монтирање на механизмот и затегнување на специјалната завртка, вдлабнатината ќе се коригира. Извлекувачите лесно се вадат, а лепилото лесно се отстранува со шпатула. Можеш да ја избришеш областа со медицински алкохол.

Заштеда – Ако вдлабнатините на автомобилот не предизвикале оштетување на бојата, овој комплет со мала вештина значително ќе го подобри изгледот на твојот автомобил без трошоци за сервисирање.

Овој сет е збир на сите потребни алатки за лесна и брза корекција на вдлабнатини. Тоа значи дека не мораш да одиш кај мајстор за секоја вдлабнатина и да трошиш пари, туку со една инвестиција ќе имаш можност да ја поправиш во секое време!

Паркинзите и нерамнините патишта може да го попречат возењето, па дури и највнимателниот возач може да заврши со мистериозни вдлабнатини во автомобилот. Ако одењето на сервис за автомобили ти чини премногу време или пари, овој сет ти овозможува да го направиш тоа сам без никаков трошок само со малку труд!

Извлекувачите се со различни големини за да одговараат на различни типови на вдлабнатини. Тие се ставаат во средината на завртката, по што е потребно да се чека 2-3 минути.

Со монтирање на механизмот и затегнување на специјалната завртка, вдлабнатината ќе се коригира. Извлекувачите лесно се вадат, а лепилото лесно се отстранува со шпатула. Можеш да ја избришеш областа со медицински алкохол.

Ако вдлабнатините на автомобилот не предизвикале оштетување на бојата, овој комплет со мала вештина значително ќе го подобри изгледот на твојот автомобил без трошоци за сервисирање.

 

Сетот содржи:

  • 1 x Алатка за извлекување вдлабнатини
  • 3 x Додатоци-извлекувачи со различна големина кои се поставуваат во вдлабнатината
  • 1 x Професионален пиштол за загревање на лепило; напојување: 220v
  • 1 x Патрон за пиштол
  • 1 x Пластика за отстранување на лепило по употребата

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 58% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

Со помош на овој практичен сет, од сега ќе можеш сам да ги исправуваш вдлабнатините на автомобилот без сервисирање и давање огромна сума на пари.

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping