PAINT ROLLER

1.199 ден
бесплатна достава

Наместо да го натопиш ролерот во боја, можеш да ја наполниш самата рачка со боја и да започнеш со бојадисување.

Отсега бојадисувањето ќе биде брзо и лесно.

Со едноставно претискање на рачката се активира впивањето на боја со што се елиминира потребата од вишокот бои за полнење.

Продолжена рачка која ти овозможува лесно да ги достигнеш таваните.

Заштедува време, енергија и пари.

Ефикасен, едноставен и функционален.

  • Капацитет 650 ml
  • Димензии 23 x 9,5 cm
  • Вкупна должина 1.04 cm
No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping