MOSQUITO MAGNET LED СВЕТИЛКА ПРОТИВ КОМАРЦИ, БЕЗБЕДНА И ЕФИКАСНА

690 ден
бесплатна достава

Пренослива ламба против комарци – решение без штетни хемикалии!

Предности при користење на овој производ

Целосна заштита – Комарците пренесуваат многу болести, не само на луѓето туку и на животните. Ламбата против комарци ќе ти обезбеди тебе и на твоето семејство целосна заштита.

Преносливост – Малите димензии и USB полнењето го прават уредот совршено пренослив за авантури во домот или на отворено.

Широка употреба – Светилката против комарци е одлично решение за секој простор, и внатре и надвор. Се користи во хотели, кафулиња, продавници, магацини, фарми.

Ефикасност и практичност – Имајќи го во предвид прашањето за ефикасност и безбедност, ламбата против комарци е голем плус и предност во однос на алтернативите кога станува збор за превенција од комарци. Ќе ги истреби сите комарци во твојата околина без токсини, непријатни мириси и штетни хемикалии!

Напредокот на технологијата го носи во нашите домови најефективниот и најбезбедниот начин за спречување на комарците – пренослива ламбата против комарци.

Ламбата со магнет за комарци работи на уникатен и интересен метод. LED светлото е мамка што ги привлекува сите комарци кои се кријат во близина. Уредот има вентилатор со голема брзина кој создава ефект на вшмукување и ги вшмукува комарците. На дното на светилката е прикачен контејнер кој ги заробува сите комарци. Овој практичен и автоматизиран систем е целосно безопасен за човечкото тело и за домашните миленици.

Имајќи го во предвид прашањето за ефикасност и безбедност, ламбата против комарци е голем плус и предност во однос на алтернативите кога станува збор за превенција од комарци. Ќе ги истреби сите комарци во твојата околина без токсини, непријатни мириси и штетни хемикалии!

Малите димензии и USB полнењето го прават уредот совршено пренослив за авантури во домот или на отворено.

Не дозволувај пријатните летни вечери во дворот или на терасата да ти се расипуваат, решението е пронајдено!

 

Технички карактеристики:

  • Димензии: 19 x 13cm
  • Применлива област: 20~120㎡
  • Moќнст: 5W
  • USB полнење

Нарачајте ја вашата веднаш со 54% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

  • USB кабел за полнење
  • Димензии: 19 x 13 x 13cm
No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping