ЕЛЕГАНТЕН ДРЖАЧ ЗА САПУН

499 ден
бесплатна достава

Нарачај веднаш и добиј 2 држачи за сапун по цена за еден!

Предности при користење на овој производ

Практичен дизајн – Благодарение на обликот на овој сад, водата лесно истекува од него преку работ во мијалникот и го спречува насобирањето на вода и квасење на сапунот.

Декоративен детал – Направи твојата бања да изгледа организирано и стилски со сад за сапуница што е елегантен и практичен!

Мултифункционален – Во него можеш да чуваш сапун, сунѓер, четка или друг прибор за секојдневна употреба.

Совршена големина – Ниту премногу мало, ниту преголемо, овој држач е совршен за да ставиш било каков сапун во него и да не зазема премногу простор во твојата бања!

Разубави ја твојата бања со елегантен држач за сапун во форма на лист внимателно стилизиран и обоен така што совршено се вклопува во твојата бања! Погрижи се твојата бања да биде уредна и украсена со стил!

Благодарение на обликот на овој сад, водата лесно истекува од него преку работ во мијалникот и го спречува насобирањето на вода и квасење на сапунот.

Направи твојата бања да изгледа организирано и стилски со сад за сапун што е елегантен и практичен!

Во него можеш да чуваш сапун, сунѓер, четка или друг прибор за секојдневна употреба.

Изработен од високо квалитетна силна пластика која ќе издржи било каков сапун.

Ниту премногу мало, ниту преголемо, овој држач е совршен за да ставиш било каков сапун во него и да не зазема премногу простор во твојата бања!

Технички карактеристики:

  • Материјал: Високо квалитетна пластика
  • Димензии: 9 x 12 x 11.5 cm

 

Нарачај веднаш и добиј 2 држачи за сапун по цена за еден + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping