3 ПАМЕТНИ ЛЕД СИЈАЛИЦИ

699 ден
бесплатна достава

 Идеално внатрешно осветлување кое може да се инсталира без кабли и дупчење

Предности при користење на овој производ

Далечински управувач – Далечинскиот управувач обезбедува целосна удобност, лесно и без да стануваш прилагоди го осветлувањето. Со еден далечински управувач можеш да ги контролираш сите 3 светилки истовремено, но и поединечно.

Помала потрошувачка – Со користење на овие LED светилки, ќе ја намалиш потрошувачката на енергија до 80%.

Автоматско исклучување – Можеш исто така да ги поставиш светлата да се исклучуваат автоматски по 30 минути работа.

Прилагодлива јачина – На далечинскиот управувач има и копче со кое можеш да ја прилагодиш осветленоста.

Лесна монтажа – Не се потребни алатки или кабли, само излупи ја лепливата налепница на позадината и залепи ја на саканото место. Тие заземаат малку простор што ги прави многу практични за монтирање во мали простори.

Сакаш квалитетно осветлување во куќата, но се откажуваш од помислата да ги дупчиш ѕидовите? Имаме решение за тебе!

Ти ги претставуваме паметните LED светилки, идеално внатрешно осветлување кое може да се инсталира без кабли и дупчење. Совршен спој на паметна технологија, заштеда и ефикасност.

Тие имаат различни опции за прилагодување на осветленоста. Прилагоди го осветлувањето според расположението, подготви го амбиентот за работа или затемни го осветлувањето за релаксација.

Во споредба со обичните светилки, овие паметни светилки трошат значително помалку енергија. Имаат долг животен век, што ги прави најдобрата опција на нашиот пазар.

Далечинскиот управувач обезбедува целосна удобност, лесно и без да стануваш прилагоди го осветлувањето. Со еден далечински управувач можеш да ги контролираш сите 3 светилки истовремено, но и поединечно.

Со користење на овие LED светилки, ќе ја намалиш потрошувачката на енергија до 80%.

Можеш исто така да ги поставиш светлата да се исклучуваат автоматски по 30 минути работа.

На далечинскиот управувач има и копче со кое можеш да ја прилагодиш осветленоста.

Не се потребни алатки или кабли, само излупи ја лепливата налепница на позадината и залепи ја на саканото место. Тие заземаат малку простор што ги прави многу практични за монтирање во мали простори.

Комплетот содржи 3 светилки и далечински управувач.

Технички карактеристики:

  • Работат на 3ААА Батерии (не се вклучени)
  • Јачина на светлина 3W
  • Домет на далечинско 10M

 

Нарачајте ги вашите веднаш со 59% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping