ПОДВИЖНА СТАЛАЖА

899 ден
бесплатна достава

Подвижна сталажа за лесна организација и складирање

Предности при користење на овој производ

Стабилна и лесно пренослива – Метална конструкција која обезбедува висока стабилност и 4 тркалца за лесно движење.

Повеќе простор за складирање – Ти нуди повеќе простор за скалдирање во кујната, ходникот, или терасата.

Лесна инсталација – Брзо склопување и расклопување.

Мултинаменска подвижна метална сталажа на 3 нивоа со тркалца и метална конструкција која обезбедува висока стабилност. Благодарение на мобилноста со вградените тркалца може да ја користиш во било кој дел од домот.

Идеална за складирање и организирање на работите во кујната или твојата бања, за секојдневна употреба. Лесна за склопување и расклопување 4 пластични тркалца за лесно движење.

Технички карактеристики:

  • Димензии
  • Висина: 63 см
  • Должина: 37,5 см
  • Ширина: 24 см
  • Растојание помеѓу сталажите: 23cm

Нарачајте ја вашата веднаш со 54% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping