УНИВЕРЗАЛЕН ШТИТНИК ЗА КЛИМА УРЕД - ЗА НАСОЧУВАЊЕ НА ПРОТОК НА ВОЗДУХ 54x70cm

990 ден
бесплатна достава

Иновативен штитник против директна изложеност од дување на климатизерот

Предности при користење на овој производ

Универзален – Револуционерен приспособлив практичен дизајн, изработен од високо квалитетна АБС пластика, универзален е и може да се постави на било кој клима уред без разлика на марката и типот.

Практичен – Претставува пречка што те заштитува и го насочува правецот на дувањето на воздухот нагоре.

Прилагодлив – Штитникот има прилагодливи димензии во зависност од потребата. Должината се регулира со леснотија благодарение на двете копчиња.

Уште пред да ја поставиш климата во твојот дом, се двоимиш за идеална локација, бидејќи не сакаш да дува дирекно во тебе? На која страна и да го насочиш воздухот, повторно дува во тебе?

Клима уредите се направени така што не можеш многу да го менуваш правецот на проток на воздухот, но решението секако постои!

Овој универзален штитник кој може да се монтира на кој било клима уред, го насочува студениот воздух подалеку од тебе и обезбедува природен проток на воздух кој не може да биде штетен за тебе и твоето семејство. Претставува пречка што те заштитува и го насочува правецот на дувањето на воздухот нагоре.

Овој штитник за клима уреди е прилагодлив, па можеш да го преклопиш и да го прошириш во должина. Лесно се монтира, а исто така може да се отстрани, поради што може да се најде во секој дом или работно место.

Револуционерен приспособлив практичен дизајн, изработен од високо квалитетна АБС пластика, универзален е и може да се постави на било кој клима уред без разлика на марката и типот.

 

Технички карактеристики:

  • Димензии: должина 54-70 cm

 

Нарачајтe го вашиот веднаш со 50% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping