СТАПИЦА ЗА КОМАРЦИ

699 ден
бесплатна достава

  • Тивок, со голема моќ на привлекување и вшмукување на комарците
  • 364NM светлосни бранови за привлекување комарци
  • Моќен вентилатор за силно вшмукување
  • Ротирачки вентичатор со 7 сечила
  • Максимално безбеден, практичен за Вашиот дом, тераса, градина и слично
  • Без зрачење и без мирис, безбеден за употреба

Совршено решение против досадните инсекти и комарци преку летниот период со помош на Стапица за Комарци – со голема моќ на привлекување и вшмукување на комарци.

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping