СОЛАРЕН УЛТРАЗВУЧЕН БРКАЧ НА ШТЕТНИЦИ

999 ден
бесплатна достава

Заштити го твојот имот од глодари и шетници!

Предности при користење на овој производ

Соларно полнење – Распространувачот има соларен панел на врвот што ја полни вградената батерија. Откако ќе го инсталираш, не треба да се грижиш за замена на батериите!

Не е штетен – Растерувачот емитува бранови со ниска фреквенција кои се одбивни за животните кои се приближуваат до 9 метри. Не користи отрови и електрошокови и не е опасен за другите членови на домаќинството!

Обезбедува секаков вид на површини – Без разлика дали сакаш да го поставиш во твојата градина, двор или овоштарник, соларниот распрскувач ќе се погрижи да бидеш секогаш безбеден.

Издржлив – Растерувачот е дизајниран да ти служи со години – изработен е од алуминиум и силна пластика и е 100% водоотпорен!

Сакаш диви животни, но кога тие го растураат ѓубрето, гризат цвеќиња и зеленчук во твојата градина или ти пречат тебе и на твоите миленици, мора да ги спречиш.

Отровите и уредите за електрошок може да бидат опасни за децата или твоите миленици, па дури и штетни за земјата.

Реши го проблемот паметно и безбедно со соларниот ултразвучен растерувач на кртови и други глодари.

Ќе ги обезбедува површините на едноставен и безбеден начин, со тоа што ќе им каже на натрапниците дека не се добредојдени!

Овој ултразвучен бркач на штетници произведува мошне гласни, пулсирачкки, агресивни ултразвучни тонови кои за многу животни се крајно непријатни и на тој начин бегаат. Овој растерувач се употребува за отстранување на глодари, комарци, диви животни и птици.

Звучната фрекфенција може да се подеси преку ултразвук (кој е нечуен за луѓето) или преку високи и гласни звуци кои ги слушаат и луѓето.

 

Растерувачот има соларен панел на врвот што ја полни вградената батерија. Откако ќе го инсталираш, не треба да се грижиш за замена на батериите!

Емитира ултразвучни бранови со висока фреквенција и на тој начин ја обезбедува површината од несаканите животни на брз, лесен и едноставен начин. Идеален е за птици, змии, глувци, зајаци, верверички, кртови, лисици, диви кучиња и мачки, како и други животни.

Водоотпорен, изработен од издржливи материјали, дизајниран да ги издржи сите годишни времиња и лесно се справува со дожд, ветер, сонце, снег и град.

Сите животни кои ќе се приближат до кругот од 9 метри ќе наидат на непријатни ултразвучни бранови со висок интензитет кои ќе ги избркаат за миг.

 

Технички карактеристики:

  • Ултразвучна фреквенција: 25 kHz
  • Аларми: 120 dB
  • Зафатена површина: 9M
  • Големина на производот: 37,5x15x8,5 cm

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 58% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping