СКЛОПЛИВА СТАЛАЖА ЗА ОБУВКИ

769 ден
бесплатна достава

Направи ред во твојот ходник и организирај ги чевлите на лесен и брз начин!

Предности при користење на овој производ

Издржлив материјал – Сталажата е изработена од пластика и нерѓосувачки челик – таа е долготрајна и издржлива.

Мала и практична – Димензиите на полицата се 48 x 46 x 18cm – лесно се вклопуваат во мали простории како ходник или бања/тоалет.

Четири нивоа – Сталажата има 4 нивоа на кои можеш да поставиш чевли, во просек по три пара чевли се вклопуваат на секое ниво.

Направи ред во твојот ходник и организирај ги чевлите на лесен и брз начин!

Со оваа склоплива сталажа можеш уредно да организираш до 10 пара чевли.

Сталажата е изработена од пластика и нерѓосувачки челик – таа е долготрајна и издржлива.

Можеш да ја користиш за чување чевли и влечки, како и за складирање на други работи во бањата, кујната, ходникот.

Има 4 нивоа на кои можеш да поставиш чевли, во просек по три пара чевли се вклопуваат на секое ниво.

Сталажата се монтира за само неколку минути. Во пакувањето ги добиваш сите потребни делови за монтирање – 2 држачи за левата и десната страна, 8 шипки и 4 полици.

Технички карактеристики:

  • Димензии: 48 x 46 x 18cm
  • Материјал: пластика и нерѓосувачки челик
  • Боја по наш избор

 

Нарачајте ја вашата веднаш со 59% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping