СИСТЕМ ЗА НАВОДНУВАЊЕ КАПКА ПО КАПКА

690 ден
бесплатна достава

Ефикасен и ефективен начин за автоматско наводнување на твојата градина

Предности при користење на овој производ

Сигурен метод за наводнување – Практичен начин како да ги наводниш цвеќињата, овошките и дрвцата во дворот со само еден потег. Одличен за твојата градина, двор, тревник, стаклена градина или базен.

Автоматски систем – За квалитетно рачно полевање на дворот потребно е да се издвојат неколку саати во текот на денот (наутро или приквечер), автоматскиот систем за полевање го заштедува твоето време и полева наместо тебе и тоа многу поквалитетно отколку полевањето со црево.

Заштеда на вода и време – Системот за наводнување ја заштедува водата, а со тоа и парите, затоа што растенијата добиваат онолку вода колку што им е потребно (нема нерамномерно полевање и прекумерно трошење на водата како кај рачното полевање).

Ефикасен и ефективен начин на наводнување на капка по капка и во твојата градина. Преку овој систем со насочено наводнување твоите растенија ќе ја добијат потребната количина на вода.

Прилагодлив сет кој овозможува наводнување преку 10 метри долго градинарско црево, брз конектор, фитинзи наменети за прицврстување на линијата на капење и 10 шила наменети за поставување во земја.

Без редовно полевање еден двор неможе да биде убав и негован. Автоматскиот систем за полевање денес е неопходен во секој двор/градина. Предностите на системите за полевање се бројни.

Системот за наводнување ја заштедува водата, а со тоа и парите, затоа што растенијата добиваат онолку вода колку што им е потребно (нема нерамномерно полевање и прекумерно трошење на водата како кај рачното полевање).

За квалитетно рачно полевање на дворот потребно е да се издвојат неколку саати во текот на денот (наутро или приквечер), автоматскиот систем за полевање го заштедува твоето време и полева наместо тебе и тоа многу поквалитетно отколку полевањето со црево.

 

Технички карактеристики:

  • Должина: 10М
  • Материјал: Пластика

 

Сетот содржи: 10m градинарско црево, стеги за прицврстување на цревото, 10 шила, фитинзи, 1 конектор и упатство за употреба.

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 50% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping