СВЕТЛОСЕН СИГУРНОСЕН ТРИАГОЛНИК

899 ден
бесплатна достава

Твојот идеален придружник на секое патување!

Предности при користење на овој производ

Три режими на светлина – Овој автомобилски триаголник ти обезбедува постојано осветлување, бавно како и брзо трепкање, кое ти е потребно и кога си принуден да го запреш автомобилот.

Мултифункционалност – Силното осветлување го обезбедуваат LED светлата во средината на триаголникот, а можат да послужат и како светилка за време на ноќна работа.

Два режими на полнење – Триаголникот ги полни своите LED светла преку сончева енергија, а можно е да се поврзи и со USB полнач.

Лесен и компактен – Уникатниот триаголник ќе ти биде од голема помош во многу ситуации, а зафаќа толку малку простор што нема ни да забележиш дека е секогаш со тебе во автомобилот.

Подигни ја твојата безбедност во сообраќајот на повисоко ниво! Надгради ја опремата на твојот автомобил со триаголник кој ќе ти биде спас во непредвидени ситуации.

Постави го како предупредувачки знак или користи ги неговите светли LED светла наместо да држиш блиц или фенерче.

Силното осветлување го обезбедуваат LED светлата во средината на триаголникот, а можат да послужат и како светилка за време на ноќна работа.

Отпорен е на сите временски услови, што го потврдува квалитетот и издржливоста на овој производ.

Не грижи се ако времето е лошо, ниту дождот ниту снегот нема да му наштетат на квалитетот на работата на триаголникот.

Овој автомобилски триаголник ти обезбедува постојано осветлување, бавно како и брзо трепкање, кое ти е потребно кога си принуден да го запреш автомобилот.

Триаголникот ги полни своите LED светла преку сончева енергија, а можно е да се поврзи и со USB полнач.

Уникатниот триаголник ќе ти биде од голема помош во многу ситуации, а зафаќа толку малку простор што нема ни да забележиш дека е секогаш со тебе во автомобилот.

Технички карактеристики:

  • Материјал: пластика
  • Напон: 5V
  • Димензии: 17.5 x 17.5 x 4cm

 

Пакетот содржи:

  • 1x Мултифункционален безбедносен триаголник
  • 1x USB кабел

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 62% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping