САМОЛЕПЛИВА ЗАШТИТНА ЛЕНТА

449 ден
бесплатна достава

Заштити ги просториите во твојот дом од провев, инсекти и прашина!

Предности при користење на овој производ

Мултифункционална – Лентата можеш да ја поставиш на дното на вратата од просторијата или терасата, прозорците, вратата за туш кабина, плакарот, кујнските витрини… Самолеплива е, цврста и лесна за употреба.

Заштити се од провев – Со вградување на лентата, успешно ќе спречиш постојан проток на воздух, надворешна бучава и нечистотија во твојот дом.

Брзо и лесно се монтира – Потребни се само неколку секунди за да се залепи на саканото место – едноставно отстрани го заштитниот слој и залепи ја лентата!

Заштити ги просториите на твојот дом или канцеларија од провев, инсекти и надворешна нечистотија! Брзо и лесно залепи ја самолепливата заштитна лента на прозорците или на дното на вратите и успешно ослободи се од несаканите бубачки, комарците и постојаните провевки.

Без никаков проблем, овој изолатор комплетно ќе го спречи воздухот кој циркулира под вратите и прозорците. Погодна е за спречување влез за инсекти во твојот дом.

Со помош на иновативниот и уникатен дизајн, ќе можеш да ја приспособиш должината на лентата во зависност од твоите потреби, со едноставно сечење на истата до доаѓање на идеалната должина.

Потребни се само неколку секунди за да се залепи на саканото место – едноставно отстрани го заштитниот слој и залепи ја лентата!

 

Технички карактеритики:

  • Должина 5М
  • Ширина: 3.5cm
  • Безбојна

 

Нарачајте ја вашата веднаш со 43% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping