РОТИРАЧКА КУТИЈА ЗА АПЕТИСАНИ - ВО ФОРМА НА ЦВЕТ

690 ден
бесплатна достава

Оддличен мултифункционален додаток заскладирање и послужување

Предности при користење на овој производ

Одлична за забави – Послужи повеќе видови закуски во еден голем сад со повеќе прегради. Нема да зазема многу простор и сите гости ќе можат да стигнат до него.

Десет прегради – Чинијата има две ротирачки нивоа со десет прегради во кои можеш да ставиш грицки, бонбони, сушено овошје или друга храна.

Ротирачки механизам – Чиниите се отвораат и затвораат со вртење на механизмот на врвот.

Држач за телефон – На врвот на чинијата има отвор кој служи како држач за телефон, така што можеш да го поставиш таму кога сакаш да гледаш нешто или да слушаш музика.

Облик на цвет – Овој штанд ќе биде одличен додаток на твојата маса со неговиот сладок цветен дизајн.

Правиш забава, но не можеш да ги сместиш сите апетисани на една маса? Нареди ги во оваа чинија со десет прегради и заштеди простор! Притоа, можеш да ја ротираш решетката за да ги затвориш садовите и да ја заштитиш храната.

Послужи повеќе видови апетисани во еден голем сад со повеќе прегради. Нема да зазема многу простор и сите гости ќе можат да стигнат до него.

Чинијата има две ротирачки нивоа со десет прегради во кои можеш да ставиш грицки, бонбони, сушено овошје или друга храна.

Цветна ротирачка кутија за апетисани изработена од пластика за храна, нетоксична, без мирис. Силиконска подлога на дното анти лизгање, лесно за употреба.

На врвот на чинијата има отвор кој служи како држач за телефон, така што можеш да го поставиш таму кога сакаш да гледаш нешто или да слушаш музика.

Овој штанд ќе биде одличен додаток на твојата маса со неговиот сладок цветен дизајн.

Технички карактериистики:

  • Големина (превиткано): 5 x Ø22 cm (горниот слој), 6,5 x Ø28 cm (долниот слој)
  • Големина (расклопен): 5 x Ø36 cm (горниот слој), 6,5 x Ø42 cm (долниот слој)

 

Нарачајте ја вашата веднаш со 30% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping