ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ВОДА

499 ден
бесплатна достава

За чиста и квалитетна вода во твојот дом

Предности при користење на овој производ

Почиста вода за твоето семејство – Заштити го твоето и здравјето на твоите блиски и превенирај болести кои настануваат од нечистотијата и каменчињата во водата.

Лесна инсталација – Едноставно извади го аераторот од твојата чешма и постави го филтерот.

Лесно се чисти – За чистење, одврти го и извади го капачето и исчисти го филтерот.

Водата како најздрав пијалок на планетата е многу важна за сечиј организам. За жал, на некои места квалитетот на водата е навистина лош и се троши само флаширана вода.

Зошто да трошиме пари за вода кога тоа ни е бесплатен дар од природата?

Ние го имаме вистинското решение за тебе за да не трошиш многу пари на флаширана вода секојдневно.

Почиста и поздрава вода од чешма, со совршен систем за филтрирање: 5 нивоа на филтрација го отстрануваат непријатниот хлор, лошите вкусови и мириси, како и поголемите наслаги во водата од чешма, обезбедувајќи почиста и повкусна вода за пиење и готвење. Лесно се монтира, без потреба од дополнителни цевки.

Водата може да изгледа чиста, но во исто време може да содржи нечистотија или ‘рѓа, бактерии, хлор и тешки метали кои предизвикуваат мирис и вкус. Покрај непријатниот мирис и вкус на водата, нечистотиите можат да влијаат и на твоето здравје.

Благодарение на прочистувачот на вода, отстрани ја нечистотијата и уживај во чиста и здрава вода во твојот дом.

Многу лесно се инсталира. Едноставно постави го на чешмата што најмногу ја користиш. Внатре има филтер кој лесно се чисти и менува. Има ротирачки тангенцијален дизајн за влез на вода. За да се постигне поголема удобност во потребите за вода, уредот е направен од природен еколошки материјал кој е лесен за употреба. Едноставно извади го аераторот од чешмата и постави го филтерот. За чистење, одврти го и извади го капачето и исчисти го филтерот. Прочистувачот на вода содржи ефикасен филтер кој може да филтрира до 10.000 литри вода.

 

Технички карактеристики:

  • Керамичкиот филтер успешно ги задршува сите нечистотии
  • Одговара на секоја чешма
  • Со филтер кој се пере и повторно може да се користи

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 65% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping