ПРОФЕСИОНАЛЕН И МОЌЕН ОСТРАЧ ЗА НОЖЕВИ

499 ден
бесплатна достава

Врати ја острината на старите ножеви и ножици брзо и лезно!

Предности при користење на овој производ

Долготрајно решение – Не мора постојано да купуваш нови ножеви бидејќи старите се истрошени, само обнови ги со некоку потези благодарение на овој професионален и моќен острач за ножеви.

Лесен за користење – Стави го ножот во средината и повлечи го сечилото напред-назад! Само повлечи го пет до шест пати и ножот ќе биде подготвен за употреба.

Исклучително стабилен – Острачот не се мрда додека ги остриш ножевите, така што нема страв од повреди и исеченици.

Секое домаќинство има потреба од острилка за ножеви! Наместо да ги фрлаш старите тапи ножеви и постојано да купуваш нови, едноставно изостри ги и полирај ги, сето тоа со овој уникатен, професионален и моќен острач за ножеви.

Без разлика дали се работи за обични кујнски ножеви или ножеви со модифицирани сечила, секој од нив ќе биде максимално наострен.

Покрај тоа што ги остри, овој острач одлично ги полира металните површини, па дури и стар некорисен нож може повторно да изгледа како нов.

Не само што брзо и лесно ги враќа во функција старите и досадни кујнски ножеви, туку може да изостри и други видови ножеви и сечила, како што се џебни и ловечки ножеви, ласерски остри.

Колку е лесно да се користи овој острач покажува фактот дека потребни се само неколку потези низ за да ги направиш твоите ножеви остри како жилет.

Благодарение на оваа острилка, твоите ножеви ќе бидат остри и спремни за употреба во секое време.

Твоите стари ножеви ќе станат како нови. Со оваа уникатна острилка, дури и најтапите ножеви ќе станат совршено остри.

Изработен од квалитетен материјал, не дозволува корозијата да го уништи.

 

Технички карактеристики:

  • Материјал: висококвалитетен не’рѓосувачки материјал
  • Димензии: 12 cm (должина) x 7,5 cm (ширина) x 16,5 cm (висина)

 

Нарачајтe го вашиот веднаш со 49% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping