ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР

1.190 ден
бесплатна достава

Топла вода за само неколку секунди

Предности при користење на овој производ

Топла вода за 5 секунди – Инстант проточниот бојлер за многу кратко време ќе ти обезбеди неограничено количество на топла вода.

Дигитален монитор – Чешмата поседува дигитален монитор на кој ја покажува температурата на водата.

Модерен и елегантен дизајн – Благодарение на неговиот модерен и елегантен дизајн, дигиталниот проточен бојлер се вклопува во секоја кујна и ја прави уникатно елегантна.

Дали твојот бојлер не функционира, или пак имаш некаков проблем со водата? Ти треба топла вода во викендичката, помошниот тоалет? Инстант проточниот бојлер за многу кратко време ви обезбедува неограничено количество на топла вода. Само наместете го на мијалникот, вклучете го во струја и топлата вода ќе почне да тече!

Едноставно и паметно решение за сите оние места во кои нема системи за загревање на водата!

Сега со оваа Дигитална Проточна Чешма ќе имаш топла вода за само неколку секунди.

Овој модел е направен со подобрени материјали и современ дизајн, според сите интернационални стандарди за квалитет и безбедност.

Инстант дигиталниот проточен бојлер може да ја загрее водата со едноставно завртување на рачката.

За инсталација потребно ти е само стандарден водоводен систем и штекер.

Многу едноставен, лесен и практичен за употреба.

Чешмата поседува дигитален монитор на кој ја покажува температурата на водата.

Дигиталниот монитор е најнова иновација на дигиталниот проточен бојлер, која ти овозможува да ја следиш температурата на водата за да можеш побрзо да го подготвиш твојот пијалак или твоето омилено јадење.

Благодарение на неговиот модерен и елегантен дизајн, дигиталниот проточен бојлер се вклопува во секоја кујна и ја прави уникатно елегантна.

Паметно и практично решение за заштеда на време, енергија и вода.

Технички карактеристики:

 • Топла вода за 5 секунди
 • Температура до 60 степени
 • Јачина на греач 3 kw
 • 360 степени ротирачка цевка за вода
 • Дисплеј кој ја покажува температурата на водата
 • Флексибилна славина
 • Изолација и вградена заштита од струен удар
 • Заштеда на електрична енергија

 

Нарачајте ја вашата веднаш со 70% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

 • Топла вода за 5 секунди
 • Температура до 60 степени
 • Јачина на греач 3 kw
 • 360 степени ротирачка цевка за вода
 • Дисплеј кој ја покажува температурата на водата
 • Флексибилна славина
 • Изолација и вградена заштита од струен удар
 • Заштеда на електрична енергија
No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping