ПРИЛАГОДЛИВА АГОЛНА ПОЛИЦА ЗА БАЊА

1.190 ден
бесплатна достава

Стави го ова брзо и лесно решение во ќоше и организирај ги сите производи што се собираат на рабовите на кадата или туш кабината!

Предности при користење на овој производ

Организирај ги купките – Четири силни аголни полици ќе ги поддржат сите купки и шампони. Можеш да ги сортираш по висина, зачестеност на користење, тип на производ и слично.

Полиците не задржуваат вода – Секоја полица има дупки на дното, за да не се акумулира вода во нив при капење.

Ќе се вклопи во секоја бања – Шипката што ги држи полиците ја менува висината од 100cm на 260cm. Само прикачи го на таванот и на дното на кадата, тушот или бањата.

Немаш повеќе простор во бањата? Шишињата се натрупуваат на работ од кадата и постојано ги испушташ, постојано го бараш она што ти треба и нема начин да ги организираш?

Време е да се воведе ред во бањата со оваа прилагодливата аголна стачажа.

Нареди ги производите на 4 стабилни полици кои стојат на алуминиумска шипка. Не грижи се ако твојот таван е понизок или повисок – шипката е целосно прилагодлива во висина. Веќе нема да бидеш ограничен од елементите што се поставени и не смеат да бидат во контакт со вода – на овој начин производите ќе ти бидат на дофат додека се тушираш, без да ги дупчиш полиците.

Брзо и лесно решение за организирање на сите гелови и шампони кои ти сметаат додека се тушираш и ти одзеемаат простор во кабината.

Четири силни аголни полици ќе ги поддржат сите купки и шампони. Можеш да ги сортираш по висина, зачестеност на користење, тип на производ и слично.

Секоја полица има дупки на дното, за да не се акумулира вода во нив при капење. Димензиите на полиците се 20cm x 20cm.

Шипката што ги држи полиците ја менува висината од 100cm на 260cm. Само прикачи го на таванот и на дното на кадата, тушот или бањата.

Технички карактеристики:

  • Материјал: алуминиум + пластика
  • Носивост: 15 кг
  • Димензии: 33,5 x 21,5 x 100-260cm
  • Димензии на полицата: 33,5cm x 21,5cm

 

Нарачајтe ја вашата веднаш со 63% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping