ПРОФЕСИОНАЛНА КУЈНСКА ПРЕСА ЗА ЦЕДЕЊЕ ОВОШЈЕ

1.290 ден
бесплатна достава

Направи здрави и вкусни пијалоци за тебе и твоето семејство!

Предности при користење на овој производ

Свежо цеден сок – Повеќе не мора да купуваш сокови кои ја губат свежината речиси веднаш по отворањето, направи освежителен пијалок секогаш кога ќе посаш.

Без неред – Поради самиот механизам за цедење сок, кој е од затворен тип, нема прскање од страна или прелевање, а целиот процес е готов за неколку секунди.

Голем капацитет на цедење – Голема потисна моќ и искористеност на овошјето, овозможува зачувување на корисните својства на овошјето.

Лесна за користење и одржување – Толку е лесна за користење што може да го исцедиш овошјето само со една рака и без мака и труд!

Одличен кујнски апарат за цедење на сок (нектар) од калинки и цитруси, погоден за домашна и професионална употреба.

Ваквиот начин на цедење овозможува зачувување на корисните својства на овошјето.

Лесно за ракување и употреба.

Уживајте во одличниот дизајн и свежо цедениот сок.

Едноставно одржување и чистење.

 

Технички карактеристики:

  • Материјал: нерѓосувачки челик
  • Димензии: 18cm x 12cm x 37-45cm

 

Нарачајте ја вашата веднаш со 52% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping