ПОДВИЖНА ПОДЛОГА ЗА ТЕШКИ УРЕДИ

890 ден
бесплатна достава

Корисна за секое семејство… пренесување фрижидери, машини за перење, замрзнувачи и други гломазни предмети.

Предности при користење на овој производ

Мултинаменска – Наменета е како подлога за подигнување, пренесување или подместување тешки уреди како машина за перење, машина за сушење, фрижидер, машина за садови, замрзнувачи и други гломазни предмети.

Практична – Со стабилизаторот полесно може да ги движиш уредите, а воедно и да бидат заштитени од вода и оштетување бидејќи се подигнати над површината.

Цврста конструкција – Метална конструкција со пластична основа за да не дојде до оштетување на уредите и 4 тркалца распоредени на ќошињата за лесно движење.

Рачното и самостојно носење тешки работи може трајно да го оштети твоето здравје. Болките во грбот, исчашувањата и тешките скршеници најчесто се предизвикани од нагли движења или кревање тешки предмети.

Овој проблем можеш лесно да го спречиш со користење на оваа подлога со тркала за носење тешки предмети како што се апарати за вода, боци со плин или, уште потешки, фрижидери, машини за перење и слично.

Подвижната подлога со тркала за носење тешки работи е изработена од комбинација на гума и метал, што и дава исклучителна издржливост. Дополнителна поддршка се тркалата кои се вртат во сите правци.

Ова во голема мера го олеснува преносот на тешки предмети.

Рабовите се обложени со гума за дополнителна цврстина и заштита од паѓање и оштетување на предмети.

Исклучително се корисни во секое домаќинство за носење апарати за вода и плински боци.

Тие се исклучително практични не само за домашна употреба, туку и за оние кои испорачуваат големи предмети како…фрижидери, машини за перење, замрзнувачи и други гломазни предмети.

Кога не се користи за транспорт, може да послужи како држач за боца со плин или апарат за вода, за да можеш да ја смениш нивната положба во просторијата или да ги преместиш во друга просторија.

Практичниот држач наликува на голема количка за куфери, па може да се користи и во големи хотели кога треба да се донесе потежок предмет во една од собите или да се премести од едната до другата страна на ходникот.

Подвижната подлога може да издржи товар до 150 кг.

Технички карактеристики:

  • Леснa за придвижување со четири тркала од 360 степени
  • Висина: 10 см
  • Прилагодлива големина
  • Максимално оптоварување: 150кг
  • Димензија: 57см х 57 см

 

Нарачајте ja вашaта веднаш со 55% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping