ПОДВИЖНА И ПРАКТИЧНА МАСИЧКА ЗА ЛАПТОП

1.490 ден
бесплатна достава

Clear
Најпрактичната подвижна масичка за лаптоп во светот конечно пристигна и кај нас

Предности при користење на овој производ

Стабилна и издржлива – Не мора да се грижиш ако твојот лаптоп е премногу тежок за оваа масичка – направена е од цврсти алуминиумски нозе, може да издржи многу големи тежини без никакво оштетување.

Практичен ергономски дизајн со тркалца – Масичката е исклучително лесна и зафаќа малку простор, што ти овозможува да ја носиш каде што сакаш. Леснo се придвижува со помош на четирите тркалца.

Мултинаменска – Можеш да ја користиш како маса за твоето дете, држач за лаптоп, биро, маса за сервирање или нешто сосема друго. Бидејќи се склопува, можеш да ја оставиш настрана додека не ти треба.

Склоплива – Како додатна бенефиција, масичката се склопува и може да ја носиш со себе насекаде.

Традиционалните маси се тешки, гломазни и заземаат премногу простор. Конечно се појави масичка која може се! Повеќенаменската преносна масичка со 4 тркалца е лесна и едноставна за транспорт, што ја прави идеална за патување со семејството и пријателите и за домашна употреба. Прилагодувањето на висината го штити твојот ‘рбет и ти овозможува да седиш исправено. Иако е мала и лесна, квалитетната конструкција може да издржи и до 20 килограми. Совршена за домови кои немаат доволно простор.

Не мора да се грижиш ако твојот лаптоп е премногу тежок за оваа масичка – направена е од цврсти алуминиумски нозе, може да издржи многу големи тежини без никакво оштетување. Лесно ќе ја придвижуваш со помош на 4 трклаца.

Масичката е исклучително лесна и зафаќа малку простор, што ти овозможува да ја носиш каде што сакаш.

Можеш да ја користиш како маса за твоето дете, држач за лаптоп, биро, маса за сервирање или нешто сосема друго. Бидејќи се склопува, можеш да ја оставиш настрана додека не ти треба.

Како додатна бенефиција, масичката се склопува и може да ја носиш со себе насекаде.

 

Технички карактеристики:

  • Димензии: 60-85 x 60 x 40 cm
  • Материјал: Метал, дрво

 

Нарачајте ја вашата веднаш со 35% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping