ПОВЕЌЕНАМЕНСКА АЛАТКА

699 ден
бесплатна достава

Направи совршена хоризонтала на ѕидот, подот, плочките или кој било друг материјал без никакви грешки

Предности при користење на овој производ

Компактна – Може да се вклопи во секоја торба, не зафаќа многу простор, па затоа е идеално да ја носиш со себе на терен.

Мултифункционална – Покрај класичниот, овој инструмент има и ласер со кој можеш да ја одредиш хоризонталната, вертикалната линија или „крстот“.

Вградено метро – Измери ја должината, висината, длабочината на кој било предмет благодарение на мерачот што е инсталиран на задната страна на алатата.

Дали сакаш сам да поставиш слики на ѕидот или плочки во бањата? Или се занимавате со работа што бара употреба на оваа мултифункционална алатка? Не можеш да најдеш подобар алат од ова!

Максимална ефикасност и максимална брзина на работа благодарение на оваа мултифункционална алатка.

Идеална за секое домаќинство и пожелна во џебот на секој работник.

Иновативната комбинирана алатка се состои од ласерски мерач – маркер, 2 васер ваги, лента за мерење и линијар.

Содржи метро со должина до 2.5m со кое ќе можеш да ја измериш должината, висината или длабочината на кој било предмет.

На самата алатка има алуминиумски стабилен линијар од 15cm.

Хоризонтални и вертикални ласерски знаци кои се вклучуваат и исклучуваат со вграден прекинувач.

2 стратешки поставени васер ваги.

Технички карактеристики:

  • Метро со должина до 2.5m
  • Алуминиумски стабилен линијар од 15cm
  • 2 стратешки поставени васер ваги
  • Вертикален и хоризонтален ласер
  • Радиус: до 6,5 m
  • Точност: + / 1,4 мм / метар
  • Ласер: 650 nm, + – 10
  • Батерии: 2xAAA (не се вклучени)
  • Тежина: 142 гр
  • Димензии (LxWxH): 15×2.6×5.8cm

 

Нарачајте ја вашата веднаш со 50% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping