ПИШТОЛ ЗА СИЛИКОН

499 ден
бесплатна достава

  • Енергетски ефикасен и многу безбеден за употреба
  • Користете го за брзи поправки во итни случаи
  • Можете да поправите дрво, стакло, ткаенина, пластика, керамика и многу повеќе
  • Компактен и лесен за употреба
  • Може лесно да го носите насекаде
  • Може да издржи висок притисок и висока температура без деформација

Енергетски ефикасен и безбеден Пиштол за Силикон кој отсега со сигурност ќе биде вашот најверен пријател во Вашиот дом.

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping