ПАМЕТЕН ДРЖАЧ И ДОЗЕР ЗА ПАСТА И ЧЕТКИ

399 ден
бесплатна достава

За беспрекорна орална хигиена!

Предности при користење на овој производ

Држач за четки – За да се осигураш дека сите четки се секогаш средени, добиваш посебен држач како подарок. Исто така, има заштитна улога во спречувањето на прашината и бактериите да дојдат до твоите четки.

Дозер за паста – Држачот вклучува и диспензер за паста, а со притискање на четката на пружината ќе добиеш доволна количина паста за една четка за заби.

Лесен за користење – Едноставно отвори го капакот и стави ја омилената паста во предвидениот простор.

Без неред – Главната задача на диспензерот за паста е да спречи неред, несакано расфрлање на пастата на мијалникот и расфрлани четки низ бањата.

Неочекувана заштеда – Кога рачно ја исцедуваш пастата за заби од пакувањето, често не го користиш целиот производ. Автоматскиот диспензер го користи принципот на вакум за да можеш да бидеш сигурен дека целата паста во цевката е потрошена. На овој начин можеш да избегнеш фрлање одредена количина паста за заби.

Цврсто стои на ѕидот – Позадината на производот е зајакната со два слоја леплив материјал за лесно да остане прикачен на ѕидот.

Дали ти пречи нередот во бањата, расфрланите четки и остатоците од паста низ целиот мијалник? Паметниот држач и дозер за паста е решението за овие проблеми. Едноставен и практичен за употреба, ќе одговара на сите возрасти во куќата и во исто време ќе ја одржува твојата бања уредна.

Нема повеќе неуредни мијалници и нехигиенски чашки со четки. Елегантен детал за твојата бања и решение за проблемот каде да ги поставиш четките и пастата.

Искуствата на претходните клиенти покажуваат дека, без разлика на возраста, сите обожаваат и уживаат во користењето на Паметниот држач и дозер за паста за заби. Исто така, 80% од луѓето повторно го купиле овој производ како подарок на член на семејството, што укажува на неговата практичност.

Овој автоматски дозер за паста за заби значително ќе го забрза твоето утринско подготвување за работа. Со овој неверојатен производ добиваш и бесплатен држач за четки кој е целосно отпорен на сите надворешни влијанија. Навлаката на овој иновативен држач ќе ти овозможи да ги заштитиш твоите четки од прашина и бактерии.

Кога рачно ја исцедуваш пастата за заби од пакувањето, често не го користиш целиот производ. Автоматскиот диспензер го користи принципот на вакум за да можеш да бидеш сигурен дека целата паста во цевката е потрошена. На овој начин можеш да избегнеш фрлање одредена количина паста за заби.

Позадината на производот е зајакната со два слоја леплив материјал за лесно да остане прикачен на ѕидот.

Едноставно исчисти ја подлогата на која сакаш да ги залепиш дозерот и држачот и фиксирај го твојот производ со помош на самолепливи ленти што доаѓаат со комплетот.

Технички карактеристики:

  • Материјал: висококвалитетна цврста пластика
  • Димензии на дозерот: 16 x 6 cm
  • Димензии на држачот за четка: 11 x 5 cm
  • Начин на монтирање: Со помош на цврста двострана селотејп лента вклучена во пакувањето

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 73% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping