ПАМЕТЕН ДОЗЕР ЗА САПУН

699 ден
бесплатна достава

Спречи го преносот на бактерии, вируси и нечистотија со паметен дозер за течен сапун со сензор за автоматско дозирање

Предности при користење на овој производ

Другар во време на епидемијата – Хигиенски производ, особено во ова време, кој треба да го има секоја куќа, а кој треба да биде дел од опремата на секоја работна заедница.

Користи најсовремена технологија – Се активира со сензор кога ја ставаш раката под него.

Прави пена и испушта совршена количина пена – Го претвора обичниот течен сапун во пена за миење раце.

Повеќенаменска употреба – Овој дозер можеш да го користиш во твојата бања, но е идеален и за кујни каде што не треба да земаш шише со течност во раце, и дополнително да го процедиш.

Кои течности можете да ги користите? – Можеш да ги користиш сите видови течни сапуни, шампони за коса, купка за тело и секое течно средство за дезинфекција.

Спречи го преносот на бактерии, вируси и нечистотија насобрани на дозерот, садот во кој го чуваш производот или сапунот со овој паметен дозер со сензор за автоматско дозирање.

Користи најсовремена технологија, се активира со сензор кога ја ставаш раката под него.

Повеќе нема да размислуваш за тоа колку навистина се чисти твоите раце после миење или дезинфекција.

Паметниот дозер за течен сапун има сензор за автоматско дозирање и е фантастичен хигиенски производ, кој треба да го има секоја куќа или работна заедница.

Овој висококвалитетен дозер ќе ти даде многу полесен начин да ги миеш рацете без да го допираш сапунот или шишето.

Дозерот го претвора обичниот течен сапун во пена за миење раце.

Овој дозер можеш да го користиш во твојата бања, но е идеален и за кујни каде што не треба да земаш шише со течност во раце, и дополнително да го процедиш.

Можеш да ги користиш сите видови течни сапуни, шампони за коса, купка за тело и секое течно средство за дезинфекција.

Технички карактеристики:

  • Капацитет 260 ml
  • Димензии: 10 х 7,2 х 15см
  • Вградена батерија на полнење
  • Се полни преку USB кабел

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 63% ПОПУСТ! Количините се ограничени!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping