МЕТАЛЕН ДИСК ЗА РЕЖЕЊЕ И СЕЧЕЊЕ

790 ден
бесплатна достава

Стани вистински мајстор со вистинските алатки!

Предности при користење на овој производ

Остри заби – Дискот има заби кои се многу силни и остри и гарантираат добро завршена работа!

За различни материјали – Погоден за сите тврди материјали како дрво, пластика, тврда гума но и гранки, грмушки, високи треви. Можеш да отстрануваш делови или да направиш разни форми.

Ги поддржува двете насоки – На кој начин и да ја користиш оваа алатка, таа ќе ја заврши работата. Дискот работи во двете насоки и се прилагодува на твоите потреби!

Двострани заби – Дизајнот на двостраните заби ти овозможува да ја користиш таблата без потскокнување при сечење или обработка на дрвени предмети.

Повеќе не треба да размислуваш за купување скапи алатки за сечење дрво. Однесувај се кон дрвото како вистински професионалец! Брзо и ефикасно исечи ги сите други тврди материјали како пластика, тврда гума итн. Може да сечеш гранки, грмушки, тревници итн.

Острите заби гарантираат успешно држење и многу прецизно резбање. Ги поддржува двете насоки и на тој начин се прилагодува на твоите потреби. Маестрално обработи ги дури и најдобрите дела и тешко достапни и закривени места.

Постигнете професионални резултати без ничија помош и драстично олеснете го твоето секојдневие!

Има одлични перформанси во брзина и маневрирање, што лесно може да го заврши сечењето.

 

Технички карактеристики:

  • Големина ∅: 235 x 25.4 mm

 

Нарачајтe го вашиот веднаш со 47% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping