МАГНЕТНА МРЕЖА ЗА КОМАРЦИ

299 ден
бесплатна достава

Одлично и корисно решение без користење на штетни хемикалии!

Предности при користење на овој производ

Движење без пречки – За разлика од другите, оваа мрежа има две крила. Ако рацете ти се полни, можеш непречено да поминеш низ неа.

Автоматско затворање – Не мора да размислуваш дали вратата е затворена. Домашните миленици и малите деца лесно ќе влегуваат и излегуваат. Благодарение на зашиените магнети, мрежата веднаш ќе се затвори.

За сите врати – Можеш да ја монтираш насекаде – одговара на сите видови врати – ПВЦ, дрвени, метални. Ја прави твојата куќа да изгледа елегантно и уредно. Не ја оштетува површината на вратата.

Лесна инсталација – Практично, лесно и брзо се инсталира. Не се потребни алатки – сè што ти треба е вклучено во пакетот!

Различни аеросолни спрејови и хемикалии се донекаде ефикасни против комарците, но нивната ефикасност доаѓа со токсичност, која влијае на здравјето и на белите дробови по долготрајна употреба. Магнетната мрежа за комарци ќе му обезбеди на твоето семејство целосна заштита од инсекти. Не дозволувае твоето дете да биде вознемирувано за време на учењето, активности и спиење.

Квалитетниот материјал од кој е направена мрежата ќе ти обезбеди целосна заштита така што ќе можеш да уживаш во мирен сон без страв од болести кои ги пренесуваат комарците.

Магнетната мрежа ефикасно ги спречува инсектите да влезат во куќата без да го ограничи твоето движење. Благодарение на зашиените магнети, се затвора автоматски и многу лесно! Свеж воздух постојано ќе влегува во собите, а мрежата ќе се погрижи пријатните летни вечери да не ги расипуваат комарците!

Не мора да размислуваш дали вратата е затворена, домашните миленици и малите деца лесно ќе влегуваат и излегуваат. Благодарение на зашиените магнети, мрежата веднаш ќе се затвори.

Можеш да ја монтираш насекаде – одговара на сите видови врати – ПВЦ, дрвени, метални. Ја прави твојата куќа да изгледа елегантно и уредно. Не ја оштетува површината на вратата.

 

Технички карактеристики:

  • Димензии: 210 x 99 cm
  • Материјал: Најлон, полиамидни влакна, полиестер

 

Нарачајте ја вашата веднаш со 55% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping