ЛИЧЕН ПАМЕТЕН КАМЕРМАН

690 ден
бесплатна достава

Снимај професионални снимки од личности или предмети во движење без ничија помош!

Предности при користење на овој производ

Камера која следи – Никогаш не било полесно да фотографираш во движење или да правиш квалитетни снимки. Асистентот ќе те придружува и ќе се погрижи да си во центарот на настаните каде и да си.

Детектира движење – Создавај професионални слики со леснотија благодарение на способноста на асистентот да детектира движења под агол од 360%. Способност за фокусирање и следење лица и предмети каде и да се движиш 360 степени.

Прецизен тајмер – За само три секунди, твојата професионална фотографија ќе биде готова.

Професионален квалитет – Чувствувај се како професионалец благодарение на асистентот кој лесно ја оптимизира секоја фотографија.

Лесно за поврзување со телефонот – Сè што треба да направиш е да ја преземеш апликацијата (Apai Genie) на твојот телефон и сè е подготвено.

Сакаш да фотографираш, но не можеш сам да направиш квалитетни фотографии или видеа? Со овој личен паметен камерман ќе имаш можност да направиш професионални снимки од личности или предмети во движење без ничија помош!

Сега можеш да правиш фотографии со професионален квалитет без никаков напор! Искористи ги сите можности што ги дава паметниот асистент!

Никогаш не било полесно да фотографираш во движење или да правиш квалитетни снимки. Асистентот ќе те придружува и ќе се погрижи да си во центарот на настаните каде и да си.

Создавај професионални слики со леснотија благодарение на способноста на асистентот за фокусирање и следење лица и предмети каде и да се движиш 360 степени.

Чувствувај се како професионалец благодарение на асистентот кој лесно ја оптимизира секоја фотографија.

Сè што треба да направиш е да ја преземеш апликацијата(Apai Genie) на твојот телефон и сè е подготвено.

 

Технички карактеристики:

  • Материјал: пластика
  • Ракување: Bluetooth
  • За телефони: од 56 до 100 mm

 

Во сетот добиваш:

  • USB кабел за полнење

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 61% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping