ЛЕД СВЕТЛА СО ЛОГО ЗА АВТОМОБИЛ

690 ден
бесплатна достава

Clear
Разубави го автомобилот со интересни лед светла со логото на твоето возило
4 достапни модели

Висока осветленост – LED светла со висока осветленост, логото изгледа одлично на 5 метри ноќе.

Автоматско вклучување – Интелигентен уред за индукција на магнет, автоматски ја вклучува светлината кога се отвора вратата и автоматски се гаси кога вратата е затворена.

Безжичен дизајн – Безжичен дизајн, без дупчење и ожичување, лесен за инсталирање на вратата од автомобилот.

Разубави го автомобилот со интересни лед светла со логото на твоето возило.

Интелигентен уред за индукција на магнет, автоматски се вклучува светлината кога се отвора вратата и автоматски се гаси кога вратата е затворена. Безжичен дизајн, без дупчење и ожичување, лесен за инсталирање на вратата од автомобилот!

3D ласерско супер-светло, осветлен систем со висока резолуција, кој има јасна и светла шема, ефект на проекција.

Лесно се заменува логото, нема потреба да се отстранува светлото.

Универзално одговара, за возачката и за совозачката врата, лево и десно светло.

Технички карактеристики:

  • Се напојува со 3 х ААА батерии 4,5V (батериите не се вклучени)
  • Излезна моќност: 1,5 W
  • Димензии: 6,3 х 6,5 х 1,5 см
  • Тежина: 100гр

Достапни модели: BMW, AUDI, MERCEDES, RENAULT.

 

Нарачајтe ги вашите веднаш со 61% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping