ЛАМБА ПРОТИВ КОМАРЦИ

590 ден
бесплатна достава

  • Работи на принцип на привлекување на комарците со помош на UV светло
  • Тивок, со голема моќ на привлекување и вшмукување на комарците
  • Добра пропустливост на воздух, лесен за чистење
  • Диспанзерот лесно се празни со одвртување
  • Без штетно зрачење, безбеден за околината
  • Максимално безбедна, практична за Вашиот дом, тераса, градина и слично
  • Заштеда на енергија
  • USB кабел за полнење
  • Димензии: 19 x 13 x 13cm

Ослободи се и заштити се од летечките инсекти во летниот период со Ламба Против Комарци – без штетно зрачење и безбедна за околината. Димензии: 19 x 13 x 13cm

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping