КУЈНСКИ СЕЦКО

649 ден
бесплатна достава

 • Задолжителна алатка кој треба да биде присутна во секоја кујна
 • Кујнска алатка со ергономски дизајн
 • Исклучително лесна за користење
 • Ножевите се изработени од остар нерѓосувачки челик
 • Во сетот се вклучени 6 различни додатоци за сецкање со кој храната може да ја сечете на десетина различни начини
 • Може да сецкаш коцки, кришки, ленти во повеќе големини и дебелини, може да лупиш, рендаш и да миксаш
 • Лесно отварање и замена на сечилата
 • Лесно за чистење
 • Сетот се состои од:
 • 1 Главна единица
 • 1 Проѕирен сад (кој може да служи и како сад за складирање)
 • 1 Капак со копче
 • 1 Додаток за сечње на коцки и ленти
 • 1 Додаток за кружно сечење на осмини и четвртини
 • 1 Додаток за сечење во форма на V
 • 1 Додаток со ренде
 •  1 Двонасочен нож за лупење
 • 1 Заштитен додаток за сецкање
 • 1 Заштитен додаток за сечивото со осмини и четвртини
 • Пластичен капак за одржување на свежината на храната

Високо квалитетен Кујнски Сецко за брзо и безбедно сечкање на зеленчук, овошје, јајца, сирење и други состојки.

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping