КУЈНСКИ ДРЖАЧ ЗА ХАРТИЈА

799 ден
бесплатна достава

Твојот омилен практичен организер за хартија со кој ќе заштедиш огромен простор во кујната

Предности при користење на овој производ

Повеќе простор – Заштеди што е можно повеќе простор во твојата мала кујна и заборави на постојаниот неред од кој не можеш да се ослободиш.

Практичен – Првите две прегради имаат остар нож кој прецизно и лесно ги сече рабовите и фолијата. Нема заглавување, нема потреба од ножеви или опасност од исеченици.

3 различни кујнски ролни – Може да собере 3 различни кујнски ролни: кујнска хартија, алуминиумска фолија и пластична фолија.

Организиран изглед – Едноставно се ќе ти биде на едно место без да имаш неред во твоите шкафови.

Конечно! Прецизно и лесно сечење на алуминиумска и проѕирна фолија за храна во само еден потег.

Олесни го твоето секојдневие со исклучително практичен држач за секојдневни потреби! Заштеди простор во твојата кујна и заборави на нередот.

Иновативен прилагодлив организатор со кој конечно ќе ги подредиш ролните во кујната, а воедно секогаш ќе ти се при рака.

Ја краси твојата кујна и и дава чист и организиран изглед, задолжително за секоја домаќинка!

Иновативниот дизајн овозможува поединечни елементи уредно да се наредени заедно, слободниот простор во кујната е подобро организиран, а нивниот модерен изглед му дава нова димензија и ти овозможува лесно и брзо извршување на сите кујнски работи.

Зачините, пластичната фолија, алуминиумската фолија и салфетките ќе бидат на едно место и секогаш при рака.

Едноставно се ќе ти биде на едно место без да имаш неред во твоите шкафови.

Може да собере 3 различни кујнски ролни: кујнска хартија, алуминиумска фолија и пластична фолија.

Врадени 2 ножеви за алуминиумските и пластичните фолии лесно да се сечат и лесно се менуваат.

Лизгачкиот секач овозможува безнапорно, прецизно сечење со користење на само еден прст; предниот раб на фолијата останува во подготвена положба за следната употреба.

Горниот дел може слободно да го искористиш за поставување шишиња со зачини врз него.

Технички карактеристики:

  • Едноставен е за употреба и чистење
  • Димензии: 38 x 19 x 7.01 cm

 

Нарачајтe го вашиот веднаш со 57% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

Димензии: 38 x 19 x 7.01 cm

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping