КУЈНСКА ДВОСТРАНА ЧЕТКА ЗА МИЕЊЕ

459 ден
бесплатна достава

Да бидеме искрени, сите мразиме да ги миеме садовите. Ако имате машина за миење садови, вие сте еден од среќните. Што се однесува до вас останатите, ние имаме одлично практично решение за тебе!

Измиј ги ножевите на безбеден и сигурен начин со оваа четка.

Иновативниот дизајн ти овозможува да ги исчистиш одеднаш двете страни од приборот за јадење, и истовремено те заштитува од острите краеви на ножот.

Заокружениот дизајн на оваа вешта алатка ги држи твоите прсти подалеку од какви било остри рабови. И текстураниот држач гарантира дека нема да се лизне кога се користи.

Чистењето остри ножеви и прибор за јадење е многу побезбедно и сигурно со оваа четка.

Четката има посебна текстура за да не се лизга при употреба, а може да се постави на работ од цедачот за чинии за побрзо да се исуши.

Нејзините цврсти влакна брзо ги отстрануваат остатоците од храната и текстураниот стисок помага да се спречи лизгање на раката.

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping