КОМПЛЕТ 3 БУРГИИ ОД ТИТАНИУМ

690 ден
бесплатна достава

3 различни бургии наменети за разни материјали!

Предности при користење на овој производ

Извонреден квалитет -Овој комплет од 3 дупчалки со скали од титаниум ќе биде твојот сигурен партнер при дупчење разни материјали!

За широка употреба – Висококвалитетната титаниумска облога овозможува дупчење низ сите видови метални лимови, пластични плочи, дрво и разни други материјали.

Компатибилен со сите дупчалки – Овој сет на дупчалки можеш да го користиш со сите стандардни модели на електрични дупчалки без никаков проблем.

Кога станува збор за малку поцврсти материјали, обичните дупчалки нема да ја завршат работата. Овој сет содржи 3 различни бургии изработени од јак кобалт, потоа обложени со квалитетен титаниум и ќе ти овозможат неверојатно ефикасно дупчење! Тестираниот квалитет ќе ти обезбеди максималкна доверба при бушењето.

Внимателно дизајнираниот дизајн на овие бургии овозможува непречено дупчење со исклучително висока прецизност.

Висококвалитетната облога од титаниум овозможува дупчење низ сите видови метални лимови, пластични плочи, дрво, како и разни други материјали.

Овој сет на бургии можеш да го користиш со сите стандардни модели на електрични дупчалки без никаков проблем.

 

Технички карактеристики:

  • Материјал: Кобалт, титаниум
  • Големини: 12, 22, 32 cm

 

Нарачајте ги вашите веднаш со 31% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping