КАЛАП ЗА ГРАДЕЊЕ СТАЗИ И ПАТЕКИ

990 ден
бесплатна достава

  • Калап за брзинско излевање на бетонски стази и патеки во дворот
  • Направете ја патеката сами без да трошите премногу пари и време
  • Едноставно и ефикасно до совршен двор
  • Лесен за употреба, не бара посебни вештини
  • Дизајн за повеќекратна употреба
  • Идеален за уредување на градини, улици, балкони, вили и слично
  • Димензии: 40 x 40 x 4 cm

Направи сам градинарска патека со помош на овој Калап за Градење Стази и Патеки.
Димензии: 40 x 40 x 4 cm.

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping