КАЛАП ЗА ГРАДЕЊЕ СТАЗИ И ПАТЕКИ

999 ден
бесплатна достава

Направи сам градинарска патека со помош на овој калап за брзинско излевање на бетонски стази и патеки во дворот.

Направи ја патеката сам без да трошиш премногу пари и време.

Идеален за уредување на градини, улици, балкони, вили и слично.

Едноставно и ефикасно до совршен двор, лесен за употреба и не бара посебни вештини.

 

КАКО ДА ГО КОРИСТИШ :
1. Исчисти ја земјата и постави го калапот
2. Премешај го бетонот и наполни го калапот со твој сопствен цемент, камен или чеша
3. Отстрани го калапот откако ќе поминеш непречено

  • Димензии: 43 x 43 x 4 cm
  • Повеќекратна употреба
No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping