ИНСТАНТ ХИДРАУЛИЧЕН ДВОСЛОЕН ШАТОР ЗА КАМПУВАЊЕ

2.290 ден
бесплатна достава

Шатор кој се поставува за само неколку секунди!

Предности при користење на овој производ

Идеален за кампување – Компактен е за носење и уште полесен за составување. Едноставно идеален за авантури во природа.

Водоотпорен материјал – Изработен е од специјална армирана ткаенина што го прави целосно отпорен дури и на обилни врнежи.

Монтирање за 3 секунди – Она што го прави овој шатор особено неверојатен е автоматскиот хидрауличен систем. Само подигни го горниот дел од шаторот и тој целосно ќе се собере.

Двослојна заштита – Покрај шаторот, кој сам по себе е издржлив, тој е опремен и со надворешен слој за максимална заштита од ветер и други надворешни влијанија.

Влез од две страни – Од двете страни на шаторот има влез кој може да се отвора и затвора со патент, што го олеснува влегувањето и излегувањето без да им пречи на другите.

Старите шатори со куки кои требаше да се зачукаат во земја се одамна минато. Инстант шаторот е опремен со нова хидраулична технологија која овозможува да се постави за само 3 секунди, што го прави најзгодно и наједноставно за користење при патувања на отворено.

Она што го прави овој шатор особено неверојатен е автоматскиот хидрауличен систем. Само подигни го горниот дел од шаторот и тој целосно ќе се собере.

Покрај шаторот, кој сам по себе е издржлив, тој е опремен и со надворешен слој за максимална заштита од ветер и други надворешни влијанија.

Компактен е за носење и уште полесен за составување. Едноставно идеален за авантури во природа.

Од двете страни на шаторот има влез кој може да се отвора и затвора со патент, што го олеснува влегувањето и излегувањето без да им пречи на другите.

Изработен е од специјална армирана ткаенина што го прави целосно отпорен дури и на обилни врнежи.

 

Технички карактеристики:

  • Димензии: 2.10m x 2.10m

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 34% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping