ЗГОЛЕМУВАЧ НА ЕКРАН

499 ден
бесплатна достава

Иновативен 3D Зголемувач на екран за твојот моблен телефон

Предности при користење на овој производ

Компатибилен со сите паметни телефони – Уредот е универзален и компатибилен со сите видови на мобилни телефони.

Практичен дизајн – Компактен и лесен, може да го носиш секаде со себе.

Зголемување 3-4 пати -Оптичката технологија со висока дефиниција може да ја зголеми сликата на мобилниот телефон за 3 до 4 пати.

Дали чувствуваш пецкање и болка во очите поради претерано гледање во телефонот? Сега со овој иновативен зголрмувач на екран за мобилен телефон гледањето филмовии серии ке биде многу позабавно и полесно.

Само го поставуваш твојот мобилен на задниот држач и екранот инстантно се претвара во 3D екран на кој со задоволство ќе гледаш ТВ, филмови, спортски натпревари, документарки или читате книги и документи.

Благодарение на револуционерната леќа за зголемување која е прецизно поставена на предниот дел на држачот, сите содржини ќе ги гледаш и читаш со неверојатна леснотија. Оптичката технологија со висока дефиниција може да ја зголеми сликата на мобилниот телефон за 3 до 4 пати.

Уредот е универзален и компатибилен со сите видови на мобилни телефони, лесен е за користење, а кога е вон функција може да го собереш и зазема многу малку простор и може да го носиш насекаде со себе.

Ултра практичен за гледање филмови и спортски натпревари, читање ситни букви, итн..

Нема повеќе да те болат ниту очите ниту главата, со леснотија ќе ги гледаш и читаш сите содржини.

 

Технички карактеристики:

  • Материјал: акрилна леќа + држач за ABS
  • Големина: универзалнa

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 57% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping