Е - TABLE МАСА ЗА ЛАПТОП

890 ден
бесплатна достава

  • Го олеснува секојдневието и ќе ја користите со задоволство
  • Погодна за сите видови преносни компјутери
  • Можност за прилагодување на висината на ногарките
  • Ултра тенка, лесна и екстра издржлива до 25 kg
  • Го зголемува животниот век на сите преносни компјутери и успешно го спречува нивното загревање со вградениот кулер
  • Двоен вентилатор за ладење поврзан преку USB кабел

Иновативна и исклучително практична E – Table Маса за Лаптоп идеална за продолжување на векот на Вашиот пренсен компјутер при долго користење. Двоен вентилатор за ладење на Вашиот уред.

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping