ДЕТСКА РОТИРАЧКА ЧИНИЈА ЈА ЈАДЕЊЕ

399 ден
бесплатна достава

Сега твоите деца ќе можат да се забавуваат додека јадат но без неред наоколу

Безбедна нетоксична пластика наменета за деца

Дизајнирана за децата сами да јадат без да направат неред наоколу

Се врти 360 степени со што истурањето на храната е невозможно

Помага твоите најмили да уживаат во јадењето

Заштедува време и чистење на нередот околу децата

Чистотата на подот, мебелот и облеката ќе бидат задржани

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping