ДВОКОМПОНЕНТНО ЛЕПИЛО

460 ден
бесплатна достава

Многу брз двокомпонентен лепак одличен за едноставни, брзи и трајни поправки на различни видови површини, особено метал.

Предности при користење на овој производ

Брзо сушење – Се суши по само неколку минути и може дополнително да се обработува.

Отпорно – Многу добра отпорност на удар (тиксотропија).

Лесен и брз за употреба – Лесно се употребува за поправка на мали метални оштетувања, реконструкција на скршени листови или поврзување на метални делови.

Многу брз двокомпонентен лепак одличен за едноставни, брзи и трајни поправки на метални делови. Дизајниран за брзо и сигурно поврзување на метали, алуминиум, месинг, бакар, калај, железо, олово и разни легури.

Погоден е за полнење на пукнатини, дупки, издупчени дупки, за поправка на оштетени навои, а може да се користи и како филтер за рамни површини. Овој производ поврзува и керамика, бетон, дрво.

Епоксидно лепило за професионално лепење на различни видови површини, особено метал. Создава постојана леплива врска помеѓу повеќето комбинации на материјали како што се: пластика, метали, керамика, порцелан, фиберглас, стакло, ПВЦ, дрво и многу други. Отпорен на вода, бензин и креозин. Пополнува празнини во материјал со дебелина до 10 mm.

Лепливата врска почнува да се стврднува по 7 минути. Остави го залепениот предмет непречено 15 минути. Врската достигнува 75% од крајната јачина по 2 часа и целосно се стврднува по 24 часа.

Целосно стврдната леплива врска може да издржи температури од -55C до +120C. Јачината на врската е до 305 kg / cm2. Не се врзува за полиетиленска (PE) и полипропиленска (PP) пластика.

 

Технички карактеристики:

  • 24ml

 

Нарачајтe го вашрто веднаш со 48% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping