ВОЗДУШЕН ДИГИТАЛЕН КОМПРЕСОР

1.890 ден
бесплатна достава

Надувај гума, базен, топка или душек во само 3 лесни чекори

Предности при користење на овој производ

LED светилка – Со помош на LED светилка можеш лесно и брзо да надуваш гума навечер, дури и ако нема осветлување на патот.

Автоматски – Не треба да се грижиш дали ќе ја напумпаш гумата доволно или не, бидејќи компресорот сам ќе се исклучи кога ќе ја надуваш до одреден степен.

Дигитален екран – Можеш лесно да го прилагодиш воздушниот притисок со помош на дигитален екран на кој ќе бидат прикажани сите бројки. Со помош на дигитален екран, можеш да ја поставите и саканата мерна единица – PSI, BAR или KPA.

Лесен за користење – Доволно е да го поврзиш компресорот со запалка од 12 V во автомобилот и со вентилот на гумата. Твојата гума ќе биде совршено надуена додека да трепнеш!

Пренослив дизајн – Преносливиот дизајн го прави овој компресор исклучително практичен за секојдневна употреба.

Нема батерии – Заборави на батериите со брзо празнење! Преносливиот компресор се напојува со запалка од 12 V во твоето возило.

Дали некогаш ти се случило да одиш на работа наутро и откриваш дека твојата гума на автомобилот се дупнала затоа што си прегазил нешто претходната вечер?

Замисли колку би било полесно секогаш да имаш мала алатка во твојот автомобил во секое време со која ќе можеш да надуваш гума на патот кога нема пумпи на повидок. Или да надуваш душек, топка или базен во викендицата без гломазни пумпи или дување што ти ја врти главата. Овој пренослив дигитален компресор дефинитивно ќе ти го олесни животот, бидејќи секогаш ќе се чувствуваш безбедно на патот. Се избегнува физички напор и драстично ти ја олеснува работата.

Брзо го мери и прилагодува притисокот во гумите без никаква дополнителна помош.

Доволно е да го поврзиш компресорот со запалка од 12 V во автомобилот и со вентилот на гумата. Твојата гума ќе биде совршено надуена додека да трепнеш!

Дали остануваш без здив додека дуваш детски базен, топка или играчка? Класичните пумпи за гуми заземаат премногу енергија и простор во твојот автомобил? Овој супер моќен дигитален компресор ќе ти помогне да надуваш сè што сакаш за само 5 минути без малку мака.

Со помош на LED светилка можеш лесно и брзо да надуваш гума навечер, дури и ако нема осветлување на патот.

Не треба да се грижиш дали ќе ја напумпаш гумата доволно или не, бидејќи компресорот сам ќе се исклучи кога ќе ја надуваш до одреден степен.

Можеш лесно да го прилагодиш воздушниот притисок со помош на дигитален екран на кој ќе бидат прикажани сите бројки. Со помош на дигитален екран, можеш да ја поставите и саканата мерна единица – PSI, BAR или KPA.

Доволно е мал за да се вклопи во багажникот и е толку моќен што лесно може да ја надува секоја автомобилска гума.

Заборави на батериите со брзо празнење! Преносливиот компресор се напојува со запалка од 12 V во твоето возило.

Овој компресор за гуми е исклучително лесен и мал по големина, така што секогаш можеш да го носиш со себе. Ако одиш на одмор со автомобил, нема да заглавиш на паркинг или покрај патот.

Технички карактеристики:

  • Материјал на производот: метал, пластика
  • Големина на производот: 18 * 8 * 25cm
  • Должина на кабел: 4,2м
  • Напојување од автомобилот 12V

 

Нарачајте ја вашата веднаш со 46% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping