ВОЕНО ТАКТИЧКИ РАНЕЦ 40L

990 ден
бесплатна достава

Clear
Опрема без која не можеш да одиш на планинарење!

Удобен за носење – Изработени од најлонска ткаенина, со висок интензитет.

Многу прегради – Квалитетна изработка, поголем број на прегради, анатомски рачки, цврсти пластични клик-стеги.

Цврст и квалитетен материјал – Тестирано издржлив материјал, волумен 40L.

Одиш на планинарење за прв пат и сакаш да бидеш подобро подготвен за турата што те очекува. Веројатно се прашуваш како најдобро да се пакуваш во еден ранец?

Без разлика дали одиш со твоите пријатели да ја проучуваш природата на еднодневен излет или одиш на планина на неколку дена, има работи кои се примарни и без кои не можеш да одиш на планинарење. Се што ти треба е совршен ранец во кој ќе собере се што ти е потребно. Совршен ранец за патување, кампување и планинарење.

Понеси со себе и обезбеди се што ти е потребно за пикник, излет, кампување или планинарење во еден ранец!

Голем број прегради ти овозможуваат да спакуваш се што ти треба за патувањето. Дури и со многу багаж, гарантира добра контрола на товарот и оптимална подвижност.

Изработен е од полиестер со висока густина, брзо се суши, лесно се одржува и не ја менува својата форма. Високиот квалитет на изработка гарантира долга употреба.

Удобен, лесен и флексибилен систем на суспензија за оптимална распределба на товарот и одлична слобода на движење.

 

Технички карактеритики:

  • Димензии: 20 x 24 x 43cm
  • Боја: Црна, Зелена, Сивкаста
  • Капацитет: 40L

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 47% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping