БЕЗБЕДЕН SMART РАНЕЦ

990 ден
бесплатна достава

Понеси и обезбеди се што ти треба и тоа само во еден ранец!

Предности при користење на овој производ

Удобност – Иновативниот дизајн овозможува намален притисок на грбот и вратот за да не ја чувствуваш тежината на работите што ги носиш!

Практичност – Ранецот е обезбеден со доволно прегради за да можеш да спакуваш се што ти треба на вистински начин!

Ранецот има неколку прегради кои одговараат на пакувањето на лаптопи, облека, кабли, вода итн.

Надворешно паметно USB полнење – Покрај безбедноста, ранецот обезбедува и надворешен полнач за мобилни уреди кој можеш да го поврзиш со твојот powerbank!

Лесен и квалитетен материјал – И на дожд и на сонце, паметниот ранец е направен од лесно водоотпорно платно со целосна облога, што е идеално за патување.

Бараш соодветен мултифункционален ранец во кој ќе можеш да го носиш лаптопот a воедно и други потребни работи?

Ранеците за лаптоп станаа составен дел од секојдневниот живот на современите луѓе. Не само паметните телефони се популарни, туку и лаптопите. Денешните мобилни компјутери се компактни и многу полесни од претходните генерации, што ги олеснува носењето со тебе на пат.

Сега можеш да гледаш филм, да играш игри, да сурфаш на Интернет, да работиш со документација и програми на кое било погодно место далеку од дома. За лесно носење на лаптопот, потребна е специјална торба за да се заштити уредот од влијанија и лоши временски услови. Таков е нашиот безбеден Smart ранец кој е обезбеден со доволно прегради за да можеш да спакуваш се што ти треба на вистински начин!

И на дожд и на сонце, паметниот ранец е направен од лесно водоотпорно платно со целосна облога, што е идеално за патување.

Иновативниот дизајн овозможува намален притисок на грбот и вратот за да не ја чувствуваш тежината на работите што ги носиш!

Овој ранец има повеќебројни внатрешни прегради кои можат да ти ги соберат сите работи со леснотија. Исто така овој ранец доаѓа со дизајн против кражба, кој ти овозможува да го носиш твојот лаптоп и другите потребни работи во него каде и да било со доверба.

Покрај безбедноста, ранецот обезбедува и надворешен полнач(USB кабел) за мобилни уреди кој можеш да го поврзиш со твојот powerbank!

Особено ќе ја цениш неговата практична вредност во секојдневните ситуации, како што се училиште, факултет или работа.

Овој производ е дизајниран за оние луѓе кои бараат елегантен, сигурен и висококвалитетен производ.

Технички карактеристики:

  • Одговара на таблет пд 25cm и на лаптоп 40cm
  • 3 начини на отварање: агол од 30°, 90°, 280°

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 56% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping