АПАРАТ ЗА ВАКУМИРАЊЕ ХРАНА

1.190 ден
бесплатна достава

Подобри ја хигиената во кујната!

Апарат за вакумирање со 2 различни функции

Предности при користење на овој производ

Ја одржува храната свежа подолго време – Вакумирај ги бананите, јаболките, малините, капините, јагодите и другото овошје, стави ги во замрзнувач и консумирај по потреба.

Подолг рок на траење – Со користење на овој апарат ќе имаш подобра хигиена во кујната и ќе ја намалиш можноста за расипување на брзата храна.

Спречува пренос на мириси – Пренесувањето на мириси од една на друга храна може да го наруши вкусот на храната. Уредот за вакуумирање на кесите не само што складира витамини во нив, туку помага и да се спречи преносот на мириси од една храна во друга.

Го зачувува вкусот – Апаратот за вакумирање го отстранува воздухот од вреќата за време на вакуумирањето, а со тоа го одржува вкусот, свежината и идеалната влажност на твојата омилена храна.

Дали би сакал да го зачуваш вишокот на храна, но знаеш дека ќе го фрлиш бидејќи за кратко време ќе се расипе ако ја оставиш во фрижидер или замрзнувач? Вакумирај го месото, рибата, овошјето, зеленчукот и другите намирници за само неколку секунди и зачувај ја нивната свежина и вкус.

Компактен вакумски систем за запечатување кој ги елиминира бактериите во замрзнувачот и го намалува расипувањето и отпадот од храна.

Со вакумирање намирниците се секогаш свежи, анти-бактериски, отпорни на влага, отпорни на мувла, антиоксидирачки. Вакум запечатувањето е лесно за употреба, само со еден допир. Има низок шум и мали вибрации.

Вакумското пакување го продолжува животниот век на храната со отстранување на најголемиот дел од воздухот од запечатениот производ и спречува влегување на воздух во запечатените кеси, а со тоа ја намалува и оксидацијата на храната.

Вакумското пакување помага да се зачува вкусот и целокупниот квалитет.

Повеќе нема да фрлаш храна, бидејќи со овој начин на пакување и складирање рокот на траење се продолжува и храната ќе биде вкусна дури и по некое време. На тој начин ќе заштедиш и пари.

Тоа ти помага подобро да го организираш твојот фрижидер или замрзнувач додека заштедуваш пари! Совршен за сите видови храна: зеленчук, овошје, месо, слатки, како и многу други.

 

Технички карактеристики:

  • Материјал: пластика
  • Димензии: 372 x 76 x 48 mm
  • Јачина: 90w

 

Нарачајте го вашиот веднаш со 37% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping