АЛАТКА ЗА КРШЕЊЕ ОРЕВИ

399 ден
бесплатна достава

Алатка за кршење на ореви изработена од цврст челик со чија помош со најминимален напор ќе имаш можност да ги искршиш оревите и тоа во две големини.

Ергономски направена и безвременски дизајн со удобна рачка за лесна употреба. Има две прегради за кршење на оревите, за мали и големи.

Огромна функционалност и неверојатна леснотија при употреба, едноставно добиваш алатка која му е потребна на секое домаќинство, а ќе ја користиш со години.

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping