АЛАТКА ЗА ВАДЕЊЕ СЕМКИ

490 ден
бесплатна достава

Оваа машика е најбрз, најефикасен и најсигурен начин на одстранување на семките

Предности при користење на овој производ

Брзо и лесно – Ги отстранува семките за секунда и ги сортира во посебен дел.

Лесна за користење – Се што треба е да го ставиш овошјето, да ја притиснеш рачката и веднаш се отстрануваат семките, и овошјето се сортира во посебен дел.

Најефикасен и најсигурен начин – Едноставна, брза и сигурна за употреба. Модерен дизајн и стабилна конструкција.

Заштеди време додека го подготвуваш омилениот џем и лесно и брзо отстрани ги коските од вишни и цреши со помош на апарат за вадење семки.

Овој уред е твојот идеален асистент. Се што треба да направиш е да го ставиш овошјето, да ја притиснеш дршката и за секунда ги одстранува семките и ги сортира во посебен дел.

Алатка за лесно и брзо вадење на семки од вишни цреши, маслинки и слично.

Најбрзиот, најефикасен и најбезбеден начин за отстранување на семињата.

Ги отстранува семките за неколку секунди и ги подредува во посебни делови.

Лесен, брз и безбеден за употреба.

Модерен дизајн и стабилна конструкција.

Заштеди време и енергија.

 

Нарачајтe ја вашата веднаш со 45% ПОПУСТ + БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до врата!

No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping