АВТОМАТСКИ ДИСПЕНЗЕР И ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКИ И ПАСТА

990 ден
бесплатна достава

Мултифункционален автоматски држач и дозер за четки и паста со кој ќе заштедиш огромен простор а воедо ќе внесеш и нов изглед на бањата.

Диспензерот автоматски дозира соодветна количина на паста за заби за да избегнеш безпотребно трошење на паста. Држачот може да заштеди простор во бањата и да обезбеди лесна употреба.

Горниот дел од држачот за четки е поделен на неколку прегради, може да ставиш жилети, чешли, козметика, итн. Шкафчето е дизајнирано да складира други мали предмети за да заштедиш простор и да избегнеш неред во бањата. Содржи исто така страничен држач во кој можеш да ставиш чашка или фен за коса.

Држачот лесно се расклопува и чисти и лесно се собира. Лесен за инсталирање без дупчење, на пластика, метал, дрво, керамика, огледало или керамички плочки, без да направиш било каква штета.

  • Димензии: 43 x 18 x 11 cm.
No reviews to show

МОЖЕ ДА ТИ СЕ ДОПАДНЕ

ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

Wishlist 0
Continue Shopping